name:
email:
GEBOORTEPARTNER
HOE JE DE SUCCESVOLLE CURSUS HYPNOBIRTHING KAN DOEN ZONDER DAT JE ER EEN ZWEVERIG GEVOEL OVER HEBT
Gegeven op een No Nonsens manier, Hollandse Nuchterheid
HypnoBirthing op een Nuchtere manier, gewoon zoals ik zelf ook ben. 
Daarom zeer toegankelijk, ook voor mannen!
PIJNVRIJ BEVALLEN?
HYPNOBIRTHING, alleen die naam al...
Zelf ben ik 3x bevallen en ik had nog nooit van HYPNOBIRTHING gehoord.
En als ik er wel van gehoord had, had ik vast en zeker gedacht dat het niks voor mij was.
Daar ben ik veel te nuchter en down to earth voor.
Maar ik was wel geïntrigeerd, ik las zelfs verhalen waarin vrouwen pijnvrij zijn bevallen.
Ja dag, heb het 3x gedaan. Daar geloofde ik dus helemaal niks van!
Maar hoe dan?
Om hierachter te komen ben ik de opleiding voor HypnoBirthing Practitioner gaan volgen.
En echt, tijdens de opleiding was het alsof er puzzelstukjes naar beneden vielen.
Dat ik echt dacht van oooohhhhh, kan het zo ook?
Pijnvrij bevallen is trouwens iets waar ik me verre van weg hou. Natuurlijk ga je iets voelen, je krijgt het niet cadeau. Ik ben ook absoluut niet tegen pijnbestrijding, maar dan wel als laatste redmiddel. Je kunt namelijk al zo veel doen om de natuurlijke pijnbestrijding in je lijf te activeren.
 •  Meer vertrouwen in het geboorteproces  
 • ​Meer rust in je hoofd, meer rust in je lijf  
 • ​Meer genieten van je zwangerschap  
 • ​Meer vertrouwen in jezelf  
 • ​Meer de regie kunnen houden
En kan het zo maar zijn, dat jij straks gaat bevallen, zoals jij dat wilt! 
En dat je achteraf het gevoel hebt,
YES I DID IT!
Hoe dat komt? Je bent al op deze pagina dus je bent al op zoek naar een zwangerschapscursus die bij jou past. Mijn cursus heeft al voor vele zwangere het verschil gemaakt, zijn veel meer ontspannen tijdens de zwangerschap EN tijdens de bevalling.
Onmogelijk?
Nee hoor, kijk maar snel verder!
Edwin: Ik kan me gewoon niet voorstellen dat we de cursus niet hadden gedaan. We weten nu zoveel! Wat ook heel fijn is dat het mooie gespreksonderwerpen heeft opgeleverd waar we anders nooit over hadden nagedacht. 
Ja, ik en Lieke voelen ons helemaal voorbereid!
Ontdek hoe jij je kunt voorbereiden op iets wat je nog nooit hebt gedaan.
Ik neem jou stap voor stap mee zodat jij inzicht krijgt in wat er mis gaat bij de meeste bevallingen en wat jij kunt doen om dat te voorkomen. Je leert hoe jouw ideale bevalling eruit ziet en dit voor jou waarheid kan worden. Zoveel soorten vrouwen, zoveel soorten bevallingen. Je kunt een bevalling van te voren niet plannen, maar je kunt je er zeker wel op voorbereiden! 
Als je niet weet wat je opties zijn, heb je ook geen keuze. Krijg meer inzicht in de mogelijkheden en hoe deze jou meer vertrouwen kunnen geven
HET PROBLEEM
We kennen ze allemaal, die verhalen van over bevallingen dat gewoon echte horrorverhalen zijn.  Per jaar bevallen er in Nederland zo'n 170.000 vrouwen. 10 tot 20% van deze vrouwen kijkt niet goed terug op de bevalling. Sterker nog, zo'n 3 tot 5% houdt er zelfs PTSS klachten aan over. In exacte getallen zijn dat 7000 vrouwen per jaar die de mooiste dag van hun leven als traumatisch hebben ervaren. 

Heb jij je weleens afgevraagd hoe het komt dat die ene vrouw de bevalling als een horror heeft beleeft en een andere vrouw er met ontzettend veel liefde en trots op terugkijkt?

Als je goed luistert naar de verhalen hoor je dat het er vaak niet omgaat wat er is gebeurd, maar hoe het is gebeurd. Regelmatig hoor in deze verhalen terug dat de vrouw zich niet serieus genomen voelde, dat ze niet meegenomen is in de beslisvoering of dat de bevalling haar is overkomen. 

Wanneer we in het ziekenhuis zijn in verband met een slechte knie en we horen het advies van de arts aan en we vertrouwen het niet, dan gaan we op zoek naar een second opinion. Maar wanneer het de bevalling betreft, lijkt het wel alsof we zeggen: Doe maar met me wat nodig is, zolang ik en mijn kind er maar gezond uit het proces komen. 
DE OPLOSSING
De oplossing lijkt enorm voor de hand liggend, namelijk gewoon die regie pakken. Echter in mijn praktijk merk ik dat dit voor veel vrouwen lastig is. Want vaak is een bevalling nog iets wat je nog niet eerder hebt gedaan en dus ook niet weet wat je te wachten staat. 

Wanneer je de instelling hebt van ach ik zie wel OF er is er nog nooit een blijven zitten, geef je daarmee de touwtjes uit handen en heb je dus ook geen regie over jouw bevalling. 

Als jij met trots wilt terugkijken op je bevalling zijn de volgende 3 pijlers van belang: 

1. REGIE: Wanneer je bij de bevalling wel elke keer meegenomen bent in de beslisvoering en er oprecht naar je geluisterd wordt, heb je het gevoel dat je de controle had.En dat zorgt ervoor dat je er goed op kan terugkijken, hoeveel medische interventies er dan ook hebben plaatsgevonden

2. KENNIS: Als je weet hoe je lichaam werkt, normaal en tijdens een bevalling, weet je ook wat je kunt doen om met je lijf mee te werken. Daardoor krijg je meer vertrouwen in je lijf en krijg je meer vertrouwen in het proces. Door kennis weet je wat je opties zijn. Zonder opties, heb je geen keuze.

3. ONTSPANNING: Bij bevallen geldt, hoe meer ontspannen je bent, hoe soepeler het proces verloopt. We zien in onze drukke maatschappij dat een heleboel mensen al heel goed kunnen ontspannen, maar dat wanneer de bevalling daar is, ze hier toch extra hulp bij nodig kunnen gebruiken. Maar ook als je hier nog weinig ervaring in hebt, is het fijn dat je hier tools voor leert om dit zo goed mogelijk te doen. 
HET PROCES
Het programma is opgedeeld in meerdere modules. Elke module bevat online video's waarin je alles leert wat nodig is om van jouw bevalling een droombevalling te maken. 
In module 1 leer je hoe we hier zijn gekomen. Hoe komt het toch dat veel vrouwen angstig zijn over de bevalling? En wat doet dat eigenlijk met je lijf? In deze module zijn ook gelijk de bijbehorende ontspanningsoefeningen te luisteren zodat je direct kunt beginnen met oefenen!
Module 2 gaat over relaxen en gewoon doen! Op de bevalling kun je je mentaal voorbereiden, net zoals topsporters doen. Hiervoor zijn een aantal tools die je kunt doen. En, je hoeft heus geen topsporter te zijn om deze tools te kunnen! Het zijn laagdrempelige oefeningen en je kunt ze gelijk uitvoeren. Tijdens de videoserie heb je er al wat over gehoord, maar er zijn er nog veel meer!
Dan module 3, het feest gaat beginnen! Na het volgen van deze module weet jij alles wat je moet weten om die bevalling met volle vertrouwen aan te gaan! Sterker nog, na alle video's zul je zelfs merken dat je er bijna zin in begint te krijgen!
En dan module 4. In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. En ook ontvang je een zeer waardevolle tip over hoe je de regie kunt houden ook wanneer de bevalling anders gaat dan verwacht!

START VANDAAG MET HET LATEN GROEIEN VAN JOUW VERTROUWEN
Met ONLINE HYPNOBIRTHING
Hier Is Alles Wat Je Ontvangt Als Je Start:
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte

Hoe je in minder dan 3 stappen al gelijk kunt beginnen!

1. AANMELDEN
Bevestig jouw deelname met de éénmalige investering
2. MAAK JE ACCOUNT AAN
Je ontvangt een persoonlijke leeromgeving waarin alle video's zitten.
3. GELIJK BEGINNEN
Je hebt gelijk toegang en kunt dus ook gelijk beginnen!
basis online hypnobirthing
79,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • 4 Modules, in ruim 3 uur ben jij goed voorbereid op jouw bevalling!
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte
MAAR HEB JE TIJD EN WIL JE NAAST DE BELANGRIJKSTE ZAKEN JEZELF NOG MEER VOORBEREIDEN? 
KIES DAN VOOR DE COMPLEET ONLINE HYPNOBIRTHING
Hoe beter je lijf in conditie is, hoe beter je lijf de zwangerschap kan dragen en hoe beter je de bevalling door kan komen. In module 3 wordt daarom ook hier aandacht aangegeven. Maar maak je geen zorgen, dit is geen mommy bootcamp! Je leert hoe je op een makkelijke manier je heupen, je bekken en je onderrug kunt trainen zonder dat je elke dag naar de sportschool moet. 

Module 4 gaat over het contact maken met je baby. Waarschijnlijk is dat iets wat je toch al doet. Maar wist jij dat dit een positieve uitwerking heeft op je baby? Hoe dit allemaal werkt en op wat manieren je nog meer contact kan maken, leer je allemaal in deze module!
En als laatste module 6. In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. 
MAAR ALS JE NU START MET DE COMPLETE ONLINE CURSUS, 
ONTVANG JE OOK:
Alle modules zijn uiteraard belangrijk, maar deze module is er eentje die je niet mag missen! Een bevalling kun je niet plannen, dus wat als het anders gaat dan je had verwacht? Na het doorlopen van deze module ben je ook daarop voorbereid! Jij houdt de regie!
En dan is eindelijk je baby daar! Met alle tips en tools die je leert in deze module heb je alle rust en vertrouwen om je baby te leren kennen! Bekijk deze module al tijdens de zwangerschap en je komt niet voor verrassingen te staan!
Maar bij de complete cursus ontvang je ook 1 uur coaching met mij! In te delen wanneer het jou uitkomt, zowel overdag of in de avond. Je kunt het zelfs ook opsplitsen in 2 x 30 minuten. Dit is heel fijn wanneer er vragen zijn rondom jouw persoonlijke situatie!
basis online hypnobirthing
79,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • 4 Modules, in ruim 3 uur ben jij goed voorbereid op jouw bevalling!
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte
COMPLEET online hypnobirthing
129,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Alles van BASIS ONLINE HYPNOBIRTHING is inbegrepen, maar ook:
 • Module Jij en je Baby waarin je leert hoe belangrijk contact met je baby in de buik is en hoe je dit kunt toepassen
 • Module Je lijf en de zwangerschap vol met oefeningen die je kunt doen om je steeds groter wordende buik beter te kunnen dragen
 • Werkbladen voor bijvoorbeeld relaxplan, ontspanningsplan maar ook voor je ziekenhuistas voor zowel jezelf, je partner en je baby
 • ​60 Minuten Personal Time met mij! En het leuke is, je kunt zelf kiezen in hoeveel sessies je deze minuten wilt besteden. Dus dat kan zijn 1 x 60 minuten of 2 x 30 minuten.
 • Maar ook Bonus module Wat als... Wat als het nou anders gaat dan je van te voren had verwacht? In deze module gaan we in op meerdere bijzondere situaties zoals stuit, inleiden en leer je wat hierin belangrijk is
 • Bonusmodule De baby is er, wat nu? In deze module wordt je helemaal klaargestoomd voor de eerste weken met je baby. Want veel wat er in deze weken gebeurt, hangt in de taboe sfeer. Maar na het volgen van deze module ben jij optimaal voorbereid!
Al vele zwangeren zijn door de cursus ontspannen en rustig bevallen
Leoni en Arnold
"Je kunt wel een geboorteplan opstellen, maar Jolanda kan je heel goed vertellen over wat je dan zelf kunt bepalen, want je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal kunt bepalen"

Karlijn en Bart
"Ik heb door de cursus zo een zelfvertrouwen boost gekregen dat het me niet meer uitmaakte hoe het kind eruit kwam. Of dat kind nu bij wijze van spreken met 3 armen en 5 benen eruit ging komen, maakte mij helemaal niet meer uit."
Iris en haar Partner
"Ik heb de bevalling beleefd als iets wat we echt samen hebben gedaan."
"Als ik iets aan de bevalling zou mogen veranderen, zou ik niet weten wat."
WAAROM IS DEZE CURSUS ANDERS?
Met veel cursussen is het zo dat deze zijn op van te voren aangegeven tijden en plaatsen waarbij je dan goed moet opletten om alle informatie op te kunnen nemen. Ook wanneer je erg moe bent na een lange werkdag of slecht geslapen hebt. Met deze cursus kun je alle video's kijken wanneer je wilt maar ook zo vaak als je wilt. Dus als je een video aan je partner wilt laten zien, kun je dit heel gemakkelijk doen!

Vaak zijn er ook informatie avonden bij de verloskundige die je dan informatie geven over hoe de bevalling eruit ziet. Op zich heel interessant, maar is wel vanuit het oogpunt van de verloskundige en niet altijd van uit de zwangere.

Mijn cursus is een volledige cursus die verder gaat dan de standaard informatie die de verloskundige geeft. Het is meer een holistische cursus die zowel het fysiologische bespreekt als de mindset. 

Inmiddels hebben al vele zwangeren mijn cursus gevolgd en allen zijn ze tevreden over hun bevalling. Ik durf dan ook de garantie te geven dat als je alle modules volgt en de stappen opvolgt, ook jij TROTS bent op je bevalling! Het maakt hierbij niet uit of je voor de eerste keer gaat bevallen of voor de vierde keer, of je thuis wilt bevallen of in het ziekenhuis met medische indicatie. 

Maar het allerbelangrijkste, de cursus is zoals ik zelf ook ben. Gewoon praktisch, No Nonsens en down to earth!
BEKIJK HIER MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL EN
ONTDEK WAAROM IK HET ZO BELANGRIJK VIND 
DAT JE MET TROTS KAN TERUGKIJKEN OP JE BEVALLING
Jolanda van den Bosch
Jolanda van den Bosch is eigenaar van YES Zwanger - De GeboortePartner en begeleidt aankomende ouders tijdens de zwangerschap EN de bevalling.

Daardoor ervaren ze dat ze tijdens de zwangerschap nog meer kunnen genieten van deze waardevolle periode en dat ze nog meer vertrouwen hebben in het geboorteproces. 

Maar ook helpt ze zwangeren hoe ze de regie kunnen houden. Want door het houden van de regie zorg je ervoor dat de bevalling je niet overkomt en dat je daarna een YES gevoel hebt! En dat je TROTS bent op je bevalling!
Veel Gestelde Vragen
Is deze cursus iets voor mij?
Als je op deze website bent, ga ik er van uit dat je op zoek bent naar een cursus waarin je op een leuke en niet zweverige manier je informatie krijgt en waarna je helemaal goed voorbereid bent. Als dat zo is, dan is de cursus zeker iets voor jou! De informatie die ik geef, doe ik op een wetenschappelijke manier gecombineerd met oefeningen waardoor je zelf ook ervaart dat het geen geitenwollensok is dat ik verkoop. 
Ik doe ook al aan zwangerschapsyoga, is deze cursus dan nog nodig?
Jazeker! En wat goed dat je zwangerschapsyoga doet! Ik heb vele cursisten gehad die ook aan zwangerschapsyoga doen en toch aangaven dat de cursus HypnoBirthing ze nog meer inzicht heeft gegeven in het geboorteproces. Dat het zeker een mooie aanvulling is op de yoga. Mocht je nou helemaal niet aan yoga doen en afvragen of je dat dan zou moeten, weet dan dat de ademhalingen ook in de cursus worden behandeld en yoga dus absoluut geen verplichting is om erbij te doen. 
Ik ben al een keer bevallen, leer ik dan nog wel nieuwe dingen?
Hier kan ik heel kort in zijn namelijk JA! Ik heb zelfs verloskundigen in mijn cursus gehad die zeiden dat ze door mijn cursus dingen hebben geleerd die ze nog niet wisten en wat zelfs hun werkwijze heeft beïnvloed. Dus ook al ben je al een keer of meerdere keren bevallen? Zelfs dan is deze cursus nog een prachtige aanvulling op de ervaring en kennis die je al hebt. De afgelopen jaren hebben er zelfs verloskundigen die al jaren in het vak zitten de cursus gevolgd en ook zij waren blij verrast met de kennis! 
Is deze cursus ook voor mijn partner?
JAZEKER! Want hoe meer je partner weet wat er in jouw lijf gebeurd, hoe meer je partner jouw kan ondersteunen! En daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat je partner goed voorbereid is, want dan mag jij de zorg voor je partner ook loslaten. 
Mijn partner heeft geen interesse, wat kan ik nu het beste doen?
Ten eerste jammer dat je partner weinig tot geen interesse heeft. Het mooie van deze cursus is dat je hem ook heel goed alleen kunt doen. De video's zijn kort (2 tot 15 minuten). Mocht er een onderwerp zijn waarvan je toch denkt dat je partner dit ook moet weten, kan deze snel worden opgezocht en bekeken. Zo kan je partner alleen hetgeen wat jij ook nog belangrijk vind tot zich nemen. Dat scheelt hem veel tijd en jouw veel rust omdat je partner toch een beetje mee kan doen. Je kunt de video's zo vaak bekijken als jij nodig vindt.
Moet ik naast het volgen van de cursus nog meer doen voor voorbereiding?
In de cursus leer je onder andere lichamelijke oefeningen maar ook ontspanningsoefeningen. Van alle oefeningen is het zo dat hoe vaker je ze doet, je een beter resultaat behaalt. Maar of dit veel tijd in beslag neemt? NEE! Je kunt namelijk bijna alle oefeningen doen met dagelijkse bezigheden die je toch al deed. In de cursus geef ik je vele suggesties waardoor je toch regelmatig kunt oefenen maar dit niet alle kostbare tijd in beslag neemt. 
Wanneer kun je deze cursus het beste volgen?
Je kunt deze cursus beginnen wanneer je wilt. Je ontvangt 6 maanden toegang tot de video's dus als je later in je zwangerschap nog een keer de cursus wilt volgen, heb je daar alle mogelijkheden voor! Je kunt de video's zo vaak bekijken als jij wilt!
Kan ik deze cursus declareren bij mijn zorgverzekeraar?
Dit hangt heel erg af van je verzekeraar. Of jouw verzekeraar deze cursus ook vergoed, kun je het beste zelf even navragen. Er zijn tegenwoordig zoveel verzekeraars met zoveel soorten pakketten dat hierin overzicht brengen lastig is. 
Als ik verder nog vragen heb, wat kan ik dan het beste doen?
Heb je na het doorlezen van deze veel gestelde vragen nog behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op. Je kunt me mailen op info@degeboortepartner of bellen/appen op 06-53185039. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen welke je HIER vindt. 
ONLINE HYPNOBIRTHING, DE MODULES:
Het programma is opgedeeld in meerdere modules. Elke module bevat online video's waarin je alles leert wat nodig is om van jouw bevalling een droombevalling te maken. 
In module 1 leer je hoe we hier zijn gekomen. Hoe komt het toch dat veel vrouwen angstig zijn over de bevalling? En wat doet dat eigenlijk met je lijf? In deze module zijn ook gelijk de bijbehorende ontspanningsoefeningen te luisteren zodat je direct kunt beginnen met oefenen!
Module 2 gaat over relaxen en gewoon doen! Op de bevalling kun je je mentaal voorbereiden, net zoals topsporters doen. Hiervoor zijn een aantal tools die je kunt doen. En, je hoeft heus geen topsporter te zijn om deze tools te kunnen! Het zijn laagdrempelige oefeningen en je kunt ze gelijk uitvoeren. Tijdens de videoserie heb je er al wat over gehoord, maar er zijn er nog veel meer!
Dan module 3, het feest gaat beginnen! Na het volgen van deze module weet jij alles wat je moet weten om die bevalling met volle vertrouwen aan te gaan! Sterker nog, na alle video's zul je zelfs merken dat je er bijna zin in begint te krijgen!
En dan module 4. In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. En ook ontvang je een zeer waardevolle tip over hoe je de regie kunt houden ook wanneer de bevalling anders gaat dan verwacht!

START VANDAAG MET HET LATEN GROEIEN VAN JOUW VERTROUWEN
Met ONLINE HYPNOBIRTHING
Hier Is Alles Wat Je Ontvangt Als Je Start:
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte

Hoe je in minder dan 3 stappen al gelijk kunt beginnen!

1. AANMELDEN
Bevestig jouw deelname met de éénmalige investering
2. MAAK JE ACCOUNT AAN
Je ontvangt een persoonlijke leeromgeving waarin alle video's zitten.
3. GELIJK BEGINNEN
Je hebt gelijk toegang en kunt dus ook gelijk beginnen!
basis online hypnobirthing
79,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • 4 Modules, in ruim 3 uur ben jij goed voorbereid op jouw bevalling!
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte
MAAR HEB JE TIJD EN WIL JE NAAST DE BELANGRIJKSTE ZAKEN JEZELF NOG MEER VOORBEREIDEN? 
KIES DAN VOOR DE COMPLEET ONLINE HYPNOBIRTHING
Hoe beter je lijf in conditie is, hoe beter je lijf de zwangerschap kan dragen en hoe beter je de bevalling door kan komen. In module 3 wordt daarom ook hier aandacht aangegeven. Maar maak je geen zorgen, dit is geen mommy bootcamp! Je leert hoe je op een makkelijke manier je heupen, je bekken en je onderrug kunt trainen zonder dat je elke dag naar de sportschool moet. 

Module 4 gaat over het contact maken met je baby. Waarschijnlijk is dat iets wat je toch al doet. Maar wist jij dat dit een positieve uitwerking heeft op je baby? Hoe dit allemaal werkt en op wat manieren je nog meer contact kan maken, leer je allemaal in deze module!
En als laatste module 6. In deze module leer je wat allemaal belangrijk is voor jou en je baby in de eerste "gouden" uren! En doordat je er nu alles al over weet, kom je straks niet voor verrassingen. 
MAAR ALS JE NU START MET DE COMPLETE ONLINE CURSUS, 
ONTVANG JE OOK:
Alle modules zijn uiteraard belangrijk, maar deze module is er eentje die je niet mag missen! Een bevalling kun je niet plannen, dus wat als het anders gaat dan je had verwacht? Na het doorlopen van deze module ben je ook daarop voorbereid! Jij houdt de regie!
En dan is eindelijk je baby daar! Met alle tips en tools die je leert in deze module heb je alle rust en vertrouwen om je baby te leren kennen! Bekijk deze module al tijdens de zwangerschap en je komt niet voor verrassingen te staan!
basis online hypnobirthing
79,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Persoonlijke leeromgeving: 6 maanden toegang tot ONLINE HYPNOBIRTHING zodat je tijd genoeg hebt om alle modules rustig te doorlopen
 • 4 Modules, in ruim 3 uur ben jij goed voorbereid op jouw bevalling!
 • ​Ontspanningsoefeningen die jou optimaal voorbereiden op de geboorte
 • ​Uitgebreid Werkboek GeboorteVoorkeuren (46 blz) waarin je leert hoe je in 10 stappen jouw ideale geboorte kunt verwoorden naar jouw zorgverlener
 • ​​Toegang tot geheime community met feedback en support (OPTIONEEL)
 • Mijn support per whatsapp/email tijdens en na de cursus zodat niks jou meer in de weg staat voor jouw ideale droomgeboorte
COMPLEET online hypnobirthing
129,-
6 MAANDEN TOEGANG EN DIRECT BEGINNEN
 • Alles van BASIS ONLINE HYPNOBIRTHING is inbegrepen, maar ook:
 • Module Jij en je Baby waarin je leert hoe belangrijk contact met je baby in de buik is en hoe je dit kunt toepassen
 • Module Je lijf en de zwangerschap vol met oefeningen die je kunt doen om je steeds groter wordende buik beter te kunnen dragen
 • Werkbladen voor bijvoorbeeld relaxplan, ontspanningsplan maar ook voor je ziekenhuistas voor zowel jezelf, je partner en je baby
 • ​60 Minuten Personal Time met mij! En het leuke is, je kunt zelf kiezen in hoeveel sessies je deze minuten wilt besteden. Dus dat kan zijn 1 x 60 minuten of 2 x 30 minuten.
 • Maar ook Bonus module Wat als... Wat als het nou anders gaat dan je van te voren had verwacht? In deze module gaan we in op meerdere bijzondere situaties zoals stuit, inleiden en leer je wat hierin belangrijk is
 • Bonusmodule De baby is er, wat nu? In deze module wordt je helemaal klaargestoomd voor de eerste weken met je baby. Want veel wat er in deze weken gebeurt, hangt in de taboe sfeer. Maar na het volgen van deze module ben jij optimaal voorbereid!
Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen? Stel je vraag aan me want ik help je graag!
Contact:
De GeboortePartner
Jolanda van den Bosch
Gele Lis 6
6661LG ELST
06-531 85 039


jolanda@degeboortepartner.nl
NL79KNAB0255178808
KvK 64560090
Diensten
- Hypnobirthing online & offline
- Zwangerschapscursus maatwerk
- Doula begeleiding
- Zwangerschapsmassage
- Verhuur Bad, CUB en Tens
- Post Partum diensten zoals:
BengKung Belly Binding
Rebozo SluitingsRitueel
Placenta Verwerking
Aanvullende Kraamzorg
Social Media
Jolanda van den Bosch 
Copyright © 2019 - DE GEBOORTEPARTNER